Letno poročilo 2012

Poslanstvo, vizija in vrednote

grafi_Telekom_21_poslanstvo_vizija_vrednote.png

 

Poslanstvo Skupine Telekom Slovenije

Skupina Telekom Slovenije svojim uporabnikom omogoča, da so vedno in povsod najbolje povezani s svojimi bližnjimi, s sodelavci in z vsebinami.
Posameznikom in družinam omogočamo, da so najbolje povezani med seboj. Omogočamo jim, da so vedno in povsod povezani s storitvami, ki jim olajšajo življenje, z relevantnimi informacijami in z vrhunskimi vsebinami za delo, zabavo in prosti čas. Podjetjem in ustanovam omogočamo kakovostno, celovito in zanesljivo povezanost zaposlenih, sistemov in naprav.


Vizija Skupine Telekom Slovenije

Vodilni v celovitih komunikacijah, preprostih za uporabo.
Skupina Telekom Slovenije bo s povezovanjem vseh mobilnih in fiksnih informacijsko-komunikacijskih tehnologij, storitev, multimedijskih vsebin in naprav zasebnim in poslovnim uporabnikom omogočala preprosto in varno uporabniško izkušnjo vrhunske kakovosti. Tako bo v Sloveniji ostala vodilna v panogi telekomunikacij ter postala tudi vodilna v panogah informatike in medijev, na trgih zunaj Slovenije pa stroškovno učinkovit in dobičkonosen operater.


Vrednote Skupine Telekom Slovenije

Smo uigrana ekipa. 
Zaposleni v Skupini Telekom Slovenije sodelujemo v kreativnem okolju in v stalnem stiku z najsodobnejšimi tehnologijami. Cenimo predanost, samoiniciativnost in podjetniško razmišljanje.

Živimo z uporabnikom.
Naše glavno vodilo je zadovoljen uporabnik. Prijazno uporabniško izkušnjo zagotavljamo s privlačno ponudbo, premišljenimi storitvami in vsebinami ter z odlično podporo.

Smo zanesljivi in inovativni.
Imamo najbolj zanesljiva in najbolj razširjena omrežja, ki bodo tudi v prihodnje zagotavljala kakovostne storitve. Smo pionirji pri uvajanju novih generacij mobilnih in fiksnih telekomunikacij ter multimedijskih vsebin, predvsem pa zagotavljamo njihovo medsebojno povezovanje. 

Ponosni smo na svoje korenine in talente.
Odgovorno vlagamo v slovensko družbo in okolje ter spodbujamo razvoj domačega znanja in izmenjavo izkušenj in inovativnih rešitev med trgi, na katerih nastopamo. Z vso odgovornostjo se zavedamo našega pomena za vse partnerje in lastnike.